Entresol ger mer lagerplats

20 juni 2022 Lily Hansen

editorial

Med entresol på ditt lager får du plats med fler varor. Det är en konstruktion i metall som ger dig en extra våning inomhus. Entresol har ett golv, trappor upp dit, räcken runt om och du kan också installera en hiss.

Du kanske helt enkelt inte har möjlighet att bygga ut lagret. Det kan vara fullt bebyggt i ditt industriområde, så att det inte finns mark ledig runt om. Kanske har du inte heller råd att göra ett bygge, utan får nöja dig med den yta du har.

 

Anlita en expert

Känner du att entresol vore en bra lösning för att utöka lagret, kan du kontakta ett företag som tillverkar och monterar allt du behöver. Det sker i samråd med dig och vad du önskar. Det finns möjlighet till olika utformning, så att det passar för just din verksamhet.

Hela konstruktionen är robust och du kan även välja olika typer av golv. Det kan till exempel vara räfflat för att ge bra grepp under fötterna. Du får plats med dubbelt så mycket varor när du installerar entresol, och du kan utnyttja mängdrabatter hos dina vanliga leverantörer.

 

entresol

 

En plats för säsongsvaror

Såväl julgransfötterna som midsommarprylarna kan få plats när du skaffar entresol, så du behöver aldrig rea ut något för att få ledigt lagerutrymme. Samma sak är det med skidor och baddräkter, som är snygga och moderna och som du inte vill sälja billigt. Vill du så kan du lätt spara de osålda varorna och plocka fram dem när det är säsong igen.

Sedan kan du också göra kompletteringar och exempelvis göra ett nytt innertak över ditt entresolplan. Det är många företag som använder entresol som en prisvärd lösning på sina platsproblem, när företaget redan ligger på ett bra ställe och man inte vill ha kostnader för att flytta. Länktips: https://www.svelag.se/entresol/.

Fler nyheter