Frigolitskyltar för bästa reklamen

17 februari 2021 william eriksson

Vill du synas med din företagslogga på väggarna? Vill du göra intryck på mässan, så att ingen missar ert företagsnamn? Då är det en bra idé att satsa på en frigolitskylt, som både är lätt och snygg och ger en glassig image åt din firma. 

Om du tänker frigolit som det där korniga förpackningsmaterialet, och att karva ut en skylt ur det, så får du tänka om. Den frigolitskylt du beställer är en datorskuren produkt av högklassigt material, och den har ett yttre lager av plexiglas som tål både väder och vind. Den är lika hållbar som den är snygg. 

De allra snyggaste skyltarna

Visst vill du också beställa frigolitskyltar som det riktigt glänser om, och det kan bli verklighet om du kontaktar en firma som tillverkar dem. Kanske köper du också andra saker inför en mässa, som till exempel beachflaggor eller andra reklamprylar, och det som du mer behöver till din monter är en verkligt snygg skylt. 

Även på husfasader är det en bra reklam att ha en företagsskylt som syns lång väg. Den kan också vara monterad på ett staket, eller så kan du ha en separat skylt på marken. Du vet hur omgivningen ser ut och kan bestämma själv vilken placering du vill ha på din skylt, där den syns bäst för gäster och besökare, och där du tycker att den passar. 

Tidlös reklam

En skylt som sitter till exempel i en idrottshall syns under mycket lång tid, så det är en tidlös reklam jämfört med en annons. Kostnaden är liten jämfört med hur många som ser och lägger märke till din företagslogga under till exempel ett helt år.

Alla vet också hur mycket en välkänd logotype betyder för att kunderna ska förknippa den med en viss vara eller tjänst. Den känns igen på en sekund och är en slagkraftig reklam.

Fler nyheter