Fynda på auktion

Fynda på auktion

Att gå på auktion är kul. Här kan man hitta många fina, gamla saker som kanske inte går att hitta någon annanstans. Men man kan också hitta billigare saker och faktiskt göra riktiga fynd ibland. Att bara stå och titta och följa med i en auktion kan vara spännande om man har ett intresse för gamla saker och stilar. Om man går på en slagauktion gäller det att vara snabb om man hittar något som man vill ropa på. Ofta går det snabbt och det gäller att inte fundera för länge. 

Norrbygdens auktionsbyrå har jobbat med slagauktioner och loppisar i norra Sverige sedan 1980-talet. Om man har möbler eller saker som står till ingen nytta kan man alltid höra av sig till dem och se om de är intresserade. De hämtar, värderar och röjer saker i Skellefteå, Umeå, Piteå och Luleå. De har under sina auktioner sålt hundratals objekt och kan enkelt organisera med praktiska. För att underlätta kan de ordna med både transport och flyttstädning. Om man har ett hem med gamla möbler som man ärvt men till exempel ska flytta och inte kan ta med sig sakerna så är det här en perfekt lösning. Eller så kanske du har ett dödsbo där du inte vet var du ska göra av sakerna. Kanske har du redan ett eget hem fullt av saker och har inte möjligheten att ta hand om sakerna efter den avlidne. 

De köper inte bara upp hela hem utan köper också in enstaka, antika möbler och andra föremål som kan vara av intresse för dem. Om man har ett hem eller dödsbo med mycket saker kan de också anordna en gårdsauktion i hemmet, på så sätt slipper allt flyttas och tas istället därifrån efter att besökarna på auktionen ropat in det. 

Norra Sveriges auktionshus ligger i Skelleftehamn i Skellefteå. De erbjuder enkel inlämning men också värdering till deras slagauktioner. Både antikt och modernt är välkommet till dem. Kika in hos http://www.norrauktion.se/