Gör en bröstförstoring i Stockholm

27 oktober 2021 jonas olsson

editorial

Att vara nöjd med hur brösten ser ut efter både viktuppgång och viktnedgång, men även efter år av amning, är inte helt lätt. De blir som urholkade tomma påsar efter sådana saker. Självförtroendet hos personen ifråga kan vara kört i botten om brösten inte lever upp till ens förväntningar. Men det finns saker man kan göra för att återfå sina bröst igen. Man kan göra en bröstförstoring Stockholm. 

En bröstförstoring är en operativ metod för att göra brösten större. Medan man gör en förstoring av brösten kan man också passa på att lyfta brösten om de har förlorat sin ursprungliga position. Vilket de väldigt ofta gör efter amning och pendlande i vikt genom åren. 

Man får själv vara med och bestämma hur utformningen av brösten ska se ut efter en bröstförstoring. Den kirurg som ska genomföra operationen kommer ge förslag och åtgärder på vad man kan göra med brösten. Men det är i slutändan alltid patientens val när det kommer till storlek och form. 

 

 

Förbättra brösten

Syftet med en förstoring av brösten är ju främst att förbättra bröstens storlek och form. Många bröst mister sin form med åren. Det är bara så det är. Oavsett om man har fött barn eller inte så blir brösten annorlunda med åren. 

Det finns olika typer av material som man använder sig av vid en bröstoperation för förstoring. Men det som används mest är implantat av den fastare formen av silikongel. Innan en bröstförstoring får man som patient känna på olika implantat och känna hur de känns, vad de väger och vara med och bestämma vilken typ av implantat man önskar ha. 

En bröstförstoring kan förbättra livskvaliteten avsevärt hos en person som känner missnöjd med sina bröst. Bröst som är väldigt hängiga kan vara i vägen och skapa obehag. Då kan en operation av brösten vara lämplig. 

Fler nyheter