Gör flytten till eller från Stockholm extra smidig med en tillförlitlig flyttfirma

02 augusti 2021 Cecilia Olsson

Att flytta är ett projekt som kan ta allt från en dag till flera veckor. Ett helt bohag ska packas ner och förflyttas för att sedan packas upp igen. Har man få ägodelar kan det var snabbt gjort, men allt som oftast handlar det om väldigt många saker som man samlat på sig under flera års tid som ska flyttas. Då kan det vara smidigt att anlita en flyttfirma som kan hjälpa till, antingen med enbart transporten av bohaget eller så kan man ta hjälp med hela projektet från packning till uppackning och montering. 

Underlätta för dig själv och flyttfirman

För att hålla kostnaderna nere samt för att man enklare ska kunna hålla ordning (och kanske rentav få plats) i det nya hemmet så kan det vara smart att sortera bland sina saker inför flytten. Vare sig man har tänkt packa själv eller ska anlita en flyttfirma som tar hand om det så gör färre saker att processen blir smidigare och ofta även billigare. 

Ett enkelt sätt att få koll på sina saker är genom att gå igenom rum för rum och sortera upp sakerna baserat på om de ska kastas, sparas eller skänkas/säljas.

Välj en firma som kan uppfylla de behov som finns

I Stockholm finns det flera flyttfirmor att välja mellan och det kan därför vara bra att kolla upp vissa saker för att underlätta valet. Det är såklart viktigt att firman erbjuder de tjänster man eftersöker (till exempel om man endast vill ha en bil och chaufför eller om man vill ha hjälp med allt). Man bör även kontrollera att det finns försäkring och det är bra att fråga runt bland bekanta (eller läsa kundomdömen) för att säkerställa att det är en pålitlig flyttfirma. Flytt-Experten är en flyttfirma i Stockholm med lång erfarenhet som erbjuder smidiga, trygga och säkra flyttar.

 

Fler nyheter