Historien om tandläkaren i Järfälla

20 april 2021 patrick pettersson

Allt började med en promenad i parken en solig vårdag i maj. Hur den slutade? Jo, med ett besök hos en tandläkare Järfälla. Dit bilen tog dig i ilfart. 

Men vad hände däremellan då? Tja, ett tips är att inte springa baklänges för att ta emot en frisbee när du samtidigt har en visselpipa i munnen. Åtminstone inte när det finns trädrötter och stenbeläggningar som liksom en snitslad bana kräver en färd som går framåt, och inte bakåt.

Nåväl, nu har du lyckats snubbla på trädroten och slagit av en tand mot visselpipan. Som troligen endast du själv riktigt vet varför du tyckte passade i sammanhanget. Hur som helst så är tanden nu ett minne blott. Och förutom den vassa kanten på biten som är kvar, så ilar och värker det nu så att du både vill skrika högt och falla i djup meditation på en och samma gång.  

 

Kan du komma idag klockan tre?

Den som har en riktigt bra tandläkare i Järfälla är i sanning en rik person. Åtminstone kommer du känna så när du söker via internet och hittar kliniker såsom https://www.xn--tandlkarejrflla-4kbfc.com/, ringer och får en tid samma dag för att laga din trasiga tand. Du kan nu lugnt pusta ut, stoppa tillbaka bomullen mot tanden och be någon vän skjutsa dig mot kliniken.

 

Man får skratta åt eländet

Det kan vara frågan vad som gör mest ont: den avslagna tanden eller att berätta för tandläkaren hur det gick till. Men väljer du istället att skratta åt allt så kan det faktiskt till och med göra att det gör mindre ont. Och tycker du fortfarande inte att det är något komiskt över situationen så har du säkert någon vän som lyckats filma allt med mobilen. Eller så kan du bara ta en titt i spegeln innan tanden har lagats. 

Fler nyheter