Hitta rätt boende under din semester i härliga Gävle

Gävle har mycket att erbjuda dig på din semester. Naturstigen i Hemlingby är en slinga med tavlor med information om naturens historia och skogen. I närheten kan du få se gulliga gotlandskaniner, hedemora höns och får. Boka en åktur med hästen Snärten i Hemlingbyskogen eller besök lekområdet. Det finns många vackra vandringsleder att utforska. Bada vid Boulognerbadet, Brädviken eller Engeltofta. Det finns en hel rad utflyktsmål längs Gävlekusten att utforska ensam eller med familjen. Du kan t.ex ta båten över till Limön. Ta in på ett hotell i Gävle och njut av alla dessa härligheter.

 

Boka ett hotell nära Gävles nöjesliv

För den som inte är intresserad av friluftsliv eller motion på sin semester finns restauranger, shopping och kultur. Prioritera ett hotell som har allt detta på gångavstånd, det är så skönt att slippa leta taxi hem efter en utekväll. De nya storfilmerna ser du på Bio 7:an eller SF filmstaden Gävle. Kulturlivet kan även erbjuda Sveriges fängelsemuseum och järnvägsmuseum. Efter ett besök på Gävle konserthus, såsom en konsert med Gävles symfoniorkester, eller elitseriehockey, är det tacksamt att kunna promenera genom gator och torg hem till hotellet.

Åker du själv eller med hela familjen?

Se till att boka ett hotell som kan tillgodose era behov och erbjuda er sängar i varierande storlek och antal. Camping kan vara mysigt, men inget slår en bäddad säng och hotellfrukost. Semestra med stil till ett lågt pris på ett hotel i Gävle som gör allt för att du ska trivas. Vissa har svårt att släppa arbetet även på semestern och då är det viktigt med ett hotell som erbjuder snabb internetuppkoppling och rymlig arbetsplats. Den som tar semestern med ro kanske prioriterar kabel-TV och en varm dusch istället. Njut av din semester på ett bra hotell i Gävle som är på gångavstånd till nöjesliv och restauranger.