Köp brun utan sol produkter online

19 januari 2021 Cecilia Olsson

Vem vill inte ha en jämn och fin hud året om, oberoende av soltimmar? Med brun utan sol är det inget problem att få solkysst hud, sommar som vinter. Allt som krävs är lite förarbete, bra produkter och noggrann applicering. Det finns olika sorters brun utan sol produkter för att möta de olika behov som finns. Vissa ger en omedelbar effekt medans andra gradvis bygger upp en ”solbränna”. Det finns också olika textur på produkterna så att man kan välja det man själv föredrar.

Grunden är viktig

Att lägga men bra grund kan vara helt avgörande för hur resultatet blir. Det kan vara en god idé att börja återfukta huden flera dagar i förväg för att undvika torra partier som suger åt sig extra mycket färg, detta är speciellt viktigt under de torra vintermånaderna. Du bör också exfoliera huden för att få bort döda hudceller, även detta ger bättre förutsättningar för ett bra resultat. 

Välj bra produkter som passar just dig

Det finns många olika brun utan sol produkter att välja mellan, vilket gör att det finns något som passar alla. Hitta en produkt som har den textur du föredrar och har du känslig hud bör du undvika de allra starkaste och mest parfymerade typerna. Hos Sephora finns ett bra utbud av brun utan sol produkter, köp online här.

Var noggrann då du applicerar produkten 

När du ska applicera är det bra att gå efter ett mönster, du kan till exempel gå nedifrån och upp. Börja då med ett ben i taget och se till att ta lika mycket på varje ben. På platser som är naturligt ljusare går det att imitera det genom att blanda brun utan sol produkten med bodylotion, det ger ett svagare resultat. När du applicerat färdigt är det bra att titta noggrant för att se om du missat någon yta eller applicerat för mycket någonstans (ta bort överflödig produkt med en fuktad bomullsrondell).

Fler nyheter