Lyssna på det goda rådet från en tandläkare i Järfälla

30 april 2022 Lily Hansen

editorial

Bengt hade aldrig varit i Järfälla förut. Men nu stod han där, utanför pendeltågsstationen, och såg sig irriterat omkring. Det var en vacker liten stad som låg framför fötterna på honom. Solen sken, fåglarna kvittrade. 

Det borde ha varit en alldeles underbar dag, men det var det inte. För när du har den typen av tandvärk som Bengt hade, kan du inte tänka på något annat än att du vill att smärtan bara ska ta slut. 

Det riktigt nesliga med tandvärk är att smärtan ackompanjeras av en störande känsla av att ha sig själv att skylla. Det var i alla fall vad Bengt kände där vid stationen i Järfälla. Han kunde inte minnas när han var hos tandläkaren sist. Men han hade en vag känsla av att situationen nog varit exakt densamma. Bultande, förlamande tandvärk. 

Att gå på regelbundna kontroller hos magicaldental.se var nämligen inget som låg för Bengt. Hans fru lämnade dessutom ofta webbläsaren öppen på sidan https://www.magicaldental.se/ på ett mycket irriterande sätt. 

 

Tandläkare Järfälla

 

Det är lätt att slå bakut inför mästrande tandläkare

Det var som om hon försökte säga honom något, tyckte Bengt, och det tyckte han inte om. Bengts frus välvilliga försök att styra in sin make på tandhälsans spår föll platt. Snarast hade det motsatt effekt och så brukar det ofta vara. Hur viktigt det är att gå till tandläkaren är något som ofta talas om med en undervisande, lätt mästrande ton. 

Inte konstigt att individualister som Bengt slår bakut, och markerar sitt självbestämmande genom att bestämma sig för att inte gå till tandläkaren. Synd bara att det får sådana konsekvenser, tänkte Bengt och började promenera den korta biten till Järfällas magiska tandläkarmottagning. Han visste inte vad som var värst längre. Om det var tandvärken eller vetskapen om att frun hade haft rätt och han hade haft fel. 

Fler nyheter