Professionella ledskyltar för alla ändamål

04 mars 2022 Jenny Olsson

editorial

Ståhls Skyltar är ett företag med ett brett produktutbud åt sina kunder och något som de är ledande på är ledskyltar. Många företag och verksamheter behöver en tilltalande skylt för att synas mer och ledskyltar gör verkligen jobbet. Ståhls Skyltar levererar och monterar ledskyltar till massor av nöjda kunder och skyltarna går att få i flera olika profiler. En ledskylt kan tillverkas i olika slags skyltprofiler.

I en variant så placerar man LED-modulerna på ett sätt att de lyser bak mot fasaden. I nästa variant placeras modulerna bakom en front av plexi som i sin tur hålls fast med plåtlister. I den tredje varianten placeras moduler likadant som föregående med skillnaden att de hålls fast med plastlister. I den sista varianten placeras LED-modulerna bakom en plexifront som faktiskt hålls fast helt utan lister. Varianterna är många och man hjälper alltid kunderna med att hitta den bästa profilen för ändamålet.

Stort utbud av produkter och väldigt bra service.

Utöver ledskyltar så levererar Ståhls Skyltar massvis av andra produkter som t.ex plåtskyltar, neonskyltar, byggskyltar, ljuslådor, rörbågar och mycket mer. Företaget hjälper till med att hitta allt från ledskyltar och ljusskyltar till att montera bildekor och vepor. Utöver själva produkterna så utför Ståhls Skyltar service, reparationer och tvättning av alla sorters skyltar och skyltbelysningar. Man utför även montering åt andra företag i branschen.

ledskyltar

Ståhls Skyltar har ett stort engagemang i allt dom åtar sig och man levererar alltid hög kvalitet i allt man gör. Företaget har genom åren byggt upp många fina samarbeten med kunder och de är säkra på att de är rätt val även för dig. Det går utmärkt att skicka en offertförfrågan till Ståhls Skyltar som går igenom ärendet och svara så snabbt som möjligt. Ståhls Skyltar är ett företag att lita på och när det kommer till ledskyltar och andra typer av skyltar så levererar man alltid hög kvalitet. 

Fler nyheter