Proteinbar utan socker ger energi och stillar suget

07 december 2021 Cecilia Olsson

editorial

Att ha en hälsosam livsstil och en kropp som man trivs bra med är något som många strävar efter. Det finns en medvetenhet kring vad som är bra och dåligt att stoppa i sig samt fördelarna med att röra på sig. Det gäller bara att hitta det som fungerar för en själv, vilket kan innebära att man behöver prova lite olika kost och aktiviteter. Man vill att livsstilen ska vara hållbar och inte bara handla om att man ska begränsa sig själv hela tiden och tvinga sig till sådant man inte tycker är kul.

Det finns bra alternativ som inte innehåller socker

Något som många försöker utesluta ur sin kost är raffinerat socker, men det kan vara lättare sagt än gjort. Väldigt mycket av det goda vi stoppar i oss innehåller en hel del tillsatt socker, men som tur är finns det sockerfria alternativ till de allra flesta av dessa produkter som smakar minst lika gott. En bra hjälp för den som har starkt sötsug eller för den som alltid vill ha ett snack med sig i väskan som ger energi utan att vara fullproppat med socker är sockerfria proteinbars.

image

En proteinbar utan socker stillar suget snabbt

Easis är ett företag som vill att det ska vara lätt att hitta alternativ till produkter fyllda med tillsatt socker. Bland annat har de proteinbars som hjälper till att stilla suget samtidigt som man får i sig en massa fibrer och proteiner. Deras proteinbarers är såklart också perfekta efter träningen, eftersom proteiner bidrar till underhållet av musklerna. I sortimentet hittar man bland annat en proteinbar utan socker som består av mörk choklad med blåbärssmak och innehåller 23 procent protein.

Man kan vara hälsosam och fortfarande njuta

Easis är därmed en bra butik att vända sig till om man vill ha alternativ till produkter fulla med raffinerat socker. Det innebär att man fortfarande kan njuta av välsmakande saker utan att behöva ge sig hän till sådant som anses vara onyttigt.

Fler nyheter