Sveriges lågprisvaruhus

De flesta känner väl till Gekås, lågprisvaruhuset i Ullared? Varje år färdas familjer och vänner till platsen för att ta del av deras ovanligt låga priser och erbjudanden. Gekås har också ett väldigt brett utbud av produkter, vilket gör att du alltid hittar något att köpa oavsett vad du letar efter.

Det är minst sagt ett lyckat koncept; Företaget går med otrolig vinst, och det är tack vare den årliga anstormningen med besökare från landets alla hörn. Om du bor långt bort blir en resa till Ullared som ett mindre äventyr. Därför behöver du någonstans att bo under din vistelse.

 

 

Det ska vara all-inclusive

När du letar hotell i Ullared vore det väl därför skönt med något som ligger inom kort avstånd från Gekås. Det finns ett antal billigare hotell i trakten, men det billigaste och mest prisvärda verkar, inte helt förvånande, vara företagets egna hotellokaler. Om du har mycket att inhandla behöver du också ett rymligt hotellrum, vilket Hotell Ulla erbjuder. Något att tänka på när du ska boka hotell är att ta reda på vad som ingår i dagspriset. Många hotell erbjuder frukost, men det finns samtidigt de som inte gör det. Därför är det viktigt att läsa det finstilta innan du bokar.

 

Inte bara shopping

Det är lätt att bli köpsugen bara av att gå runt i varuhuset, men försök att få ut så mycket som möjligt av den här resan. Det finns ju annat att göra än att bara shoppa. Ullared har både vacker natur och ett rikt kulturliv. Passa på att utforska närområdet mellan shoppingrundorna! En populär turistattraktion brukar vara de närbelägna sjöarna. Där kan man både svalka sig och paddla kanot. Det är också tillåtet att fiska för de som vill inviga sitt nyköpta fiskespö.

Så kombinera nytta med nöje. Ta ut en minisemester med familjen samtidigt som du bockar av allt på inköpslistan.