Ford i Stockholm en vinst för alla

14 oktober 2020 Lily Hansen

Grattis till körkortet! Oavsett om det var idag, för fem år sedan eller femtio år sedan du tog ditt körkort. Att leva med ett körkort är en biljett till friheten. Men nu kommer den viktiga frågan: vilken bil ska man egentligen köra?  

Visst, har du kapital och möjlighet så köp Ferrarin. Men om du är som de flesta svenskar (och människor i andra länder) så vill du ha en bil med hög kvalitet och grym säkerhet för ett pris man faktiskt kan betala. Då är Forden egentligen oslagbar på marknaden.  

Det var åtminstone den tanken som Henry Ford hade redan i början på 1900-talet när han lanserade Forden. Han lämnade arbetet på gården som ung för att uppfylla sin potential som uppfinnare, mekaniker och innovativ kreatör. 

Tack vare löpandebandprincipen kunde Ford producera bilar i massor som var både robusta, säkra och till pris som den genomsnittliga amerikanen kunde betala. Även om Henry Ford är död sedan ett bra tag tillbaka lever allt det där kvar än idag. 

 

Ett självklart val

Forden är idag den mest sålda bilen i hela världen. Det är inget konstigt att det finns Fordverkstäder i hela landet. Ska man specialisera sig på någon bil är valet ganska självklart. Man tar ju den bilen som flest bilister kör runt med. Ford i Stockholm kan ju därför vara en riktig guldgruva för en verkstadsmekaniker. Men det är också en vinst för bilägarna som vet att det finns bra och tillgänglig service nästan överallt.  

Så, om du inte visste vad du skulle köpa för bil tidigare så är du förhoppningsvis lite klokare nu. Det finns bara ett svar: Ford. Glöm Hummern. Glöm Mustangen. Glöm Volvo, Saab, Opel och alla andra pöbelmärken. Det finns många saker att vara tveksam över här i livet, men valet av bil behöver inte vara en av dem. Läs mer: https://www.vallentunamotor.se/ 

Fler nyheter